26 Ocak 2011 Çarşamba

Evmanya en güzel sofaya yemek takımı hediye


En güzel sofrayı ben hazırlarım diyorsanız bu yarışma tam size göre! Evmanya ve Cemile ortaklığında bu yarışma sevdikleri için şık sofralar hazırlamayı sevenlere hitap ediyor. Sofranızı hazırlayın, fotoğrafını çekin ve yükleyin. Yukarıda gördüğünüz bu 48 parçalık porselen yemek takımı sizin olsun. Peki bu yarışmaya nasıl katılacaksınız?
1.adım: En şık sofrayı hazırlayın ve fotoğrafını çekin.
2.adım: Evmanya' ya üye olun.
3.adım: Üye olduktan sonra fotoğrafınızı Ev Albümleri kategorimizden "Sen De Ev Albümünü Yükle" butonuna tıklayarak yükleyebilirsiniz.
Aslı GökdereOsman KayaKristina Steinbuchel

Jüri üyelerimiz Evmanya Genel Müdürü Aslı Gökdere, Cemile Katlı Mağazalar Sorumlusu Osman Kaya ve İç Mimar Kristina Steinbuchel'in seçeceği en güzel sofra düzeninin sahibi Cemile'den 48 parçalık yemek takımına hak kazanacak. Neden siz olmayasınız?
Hadi siz de katılın!
Katılım Koşulları
1. Bu kampanyadan sadece Evmanya üyeleri yararlanabilir.
2. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz.
3. Kampanyaya katılan her aileden bir kişi hediye almaya hak kazanabilir.
4. Kazanan üyelerimiz, hediyenin kendilerine ulaşması için üyelik bilgilerini tam olarak güncellemelidir. Özellikle adres ve telefon bilgileri boş bırakılmamalıdır.
5. Hediye kazananların isimleri, www.evmanya.com’da yayınlanacak ve kendilerine önce e-posta ile ulaşılamazsa iadeli taahhütlü posta ile bilgi verilecektir.
6. Telefon ve adres bilgilerinden ulaşamadığımız üyelere, Evmanya tarafından mail gönderilecektir. Maillere cevap verme süresi 30 gündür.
7. 30 gün içinde cevap alınamadığı takdirde kazanan üyeler, hediye alma hakkını kaybedeceklerdir.
8. Her üye, Evmanya’dan her sene sadece bir hediye kazanabilir.
9. Hediyelerimiz, stoklarımız ile sınırlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder