25 Ocak 2011 Salı

Favori sevgiliye mesaj kampanyası


KATILIM KOŞULLARI
Yarışma Konusu ve Katılımı:
http://apps.facebook.com/sevgiliyemesaj adresindeki Facebook uygulamasını yükledikten sonra, Favori Sevgiliye Mesaj Kampanyasına katılabilirsiniz.
Kampanyaya, bireyler sevgilisine yazacakları mesajlarla katılabilecekleri gibi yarışmaya katılan arkadaşlarını desteklemek için kampanyaya dahil olabilecekler. Yarışmacılar Sevgililer günü için hazırlanan 4 koleksiyondan beğendikleri ürünü seçecekler. Bu ürünün ödül olarak kazanılabilmesi için belirlenen destekçi sayısına ulaşılması gerekmektedir.

Ödüller dört kategoride verilmektedir.

İlk Aşk Koleksiyonu : 
Toplam verilecek ödül: 10 adet.
Hedef Destek Sayısı: 500 kişi.
500 desteğe ulaşan ilk 10 kişi ödülü kazanır.

Mutluluk Koleksiyonu :
Toplam verilecek ödül: 7 adet.
Hedef Destek Sayısı: 700 kişi.
700 desteğe ulaşan ilk 7 kişi ödülü kazanır.

Nazar Değmesin Koleksiyonu :
Toplam verilecek ödül: 5 adet.
Hedef Destek Sayısı: 900 kişi.
900 desteğe ulaşan ilk 5 kişi ödülü kazanır.

Tutkulu Aşklar Koleksiyonu :
Toplam verilecek ödül: 3 adet.
Hedef Destek Sayısı: 1300 kişi.
1300 desteğe ulaşan ilk 3 kişi ödülü kazanır.
Favori Sevgiliye Mesaj kampanyasına katılımı, gerçek kişi tarafından yapılmalıdır.
Facebook kullanıcıları, desteklemek istediği yarışmacıyı seçip sadece "Destek Ol" düğmesine basarak istediği kişiyi destekleyebilmektedir. Bir kullanıcı sadece bir kişiyi destekleyebilecektir. Destekleyen Facebook profillerinin aktif olarak kullanılan profiller olması gerekmektedir. Yarışmada arkadaşına destek olmak amaçlı açılan facebook profillerinin destekleri geçersiz kılınacaktır.
Kampanyaya katılmak için http://www.facebook.com/favori sayfasını beğenmelisiniz.
Yarışmaya katılım ücretsizdir.
18 yaşından küçükler velilerinin izni ile kampanyaya katılabilirler.

Kampanya Takvimi: 

Kampanya 25 Ocak 2011 tarihinde başlayacak ve 20 Şubat 2011 saat 17.00’de sona erecektir. Her dört kategoride de, yarışmacılar bu süreden önce destek sayısına ulaşırsa, kampanya 20 Şubat 2011 tarihini beklemeksizin sona erecektir. Eğer bir kategoride yarışmacılar destek sayısına ulaşırsa ve diğer kategoride ulaşamazlarsa o kategori için kampanya 20 Şubat 2011’e kadar devam edecektir.

Genel Şartlar:

Kampanyaya destekçi olarak katılan kişilerin gerçek profil bilgileriyle kampanyaya katılması gerekmektedir. Destekçilerin gerçek olmayan profilleri ile kampanyaya katılmasının tespit edilmesi durumunda destekçiler yarışma dışı tutulacaktır. Bu kurala aykırı hareket eden destekçiler; yarışma dışı tutulmalarından dolayı bir hak talep edemezler.

Kampanya kurallarını ihlal ettiği ve kampanya kurallarına uygun olmayan davranışlarda bulunduğu tespit edilen destekçiler kampanya dışı tutulacaktır.

Kampanyaya destekçi olarak katılan kişilerden herhangi birinin, destekleme işlemlerinde muvazaalı yollara başvurduğunun tespit edilmesi halinde, söz konusu destekçinin desteği geçersiz sayılacak ve kampanya dışı tutulacaktır. Destekçiler kampanya dışı tutulması sebebi ile herhangi bir hak talep etmeyeceklerini kabul beyan ve taahhüt ederler.

Kampanya sonucunda kazanılan ödüller Favori tarafından belirlenen ve söz konusu sayfada yayınlanan tarihte yerine getirilecektir.
Kazanılan ödüller yarışmaya katılan kişinin kimlik ibrazı ile ödül sahibine ulaştırılır. Kazanılan ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
Favori yetkilileri dilerlerse kampanya kurallarında ve ihtiyaçlarda değişiklik yapma haklarını saklı tutacaklardır.
Yukarıda yazılı kampanya kuralları'nın tamamı katılımcılar tarafından peşinen kabul edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder