28 Ocak 2011 Cuma

Philips blender yarışması

Yeni açılan Yemek Tarifi sitemiz için hem sitemizi tanıtmak hem de siz değerli internet kullanıcılarının daha iyi tanımasını istemenin yanı sıra gelenekselleşmesini düşündüğümüz bir yarışma düzenlemeye karar verdik. Yarışmanın sonucunda 1.ye Philips Hr 1311 Çift Bıçaklı El Blenderi-400W yi ödül olarak vereceğiz. Yarışmaya facebook,twitter ve blogu olan herkes katılabilecektir. Ayrıca üzülmeyin, bunların hiç birine sahip değilseniz bile yarışmaya tarif göndererek de çekiliş hakkı kazanabileceksiniz.

Yarışmanın kurallarını şu şekilde sıralayabiliriz.


1-   Yarışmacılar sadece 1 adet facebook ve 1 adet twitter hesabı ile katılabilirler. Twitter ve Facebook hesaplarınızda sitemizin linkini “Sihirli Mutfakların Sihirli Lezzetleri” sloganı ile paylaşmanız gerekmektedir. 
2-   Çekilişe istediğiniz kadar blog sitesi ile katılabilirsiniz. Blog için size vereceğimiz yazıyı blogunuzda yayınlamanız gerekmektedir. 
3-   Eğer yukarıda saydıklarımızdan hiçbirine sahip değilseniz sitemize daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış kendi yapmış olduğunuz ve fotoğrafını çektiğiniz tarifler ile de katılabilirsiniz. Çekiliş tarifleri info@sihirlilezzetler.com adresine Çekiliş konulu olarak gönderilmelidir. Kişilerin kendisinin yazmadığı ve fotoğraflarını çekmediği tarifler geçersiz kalacaktır. Ayrıca, daha önce internette yayınladığı tariflerde geçersiz olacaktır. En fazla 3 adet tarif göndererek katılabilirsiniz. Tarifler sitemizde bulunan kategorilere uygun olmalıdır. Bu kategoriler dışındaki tarifler kabul edilmeyecektir. Gönderilen tarifler, ilgili kategorilerimiz altında yarışmacılarımızın isimleri belirtilerek yayınlanacaktır.
4-   Çekiliş için paylaştığınız linkler ve yazılar yarışma sonrası silinmemelidir. Bu şekilde tespit edilen yarışmacılar daha sonra yapılacak yarışmalarda haklarını kaybedeceklerdir. 
5-   Sitemizde sağ menüde göreceğiniz Facebook sayfamızı da beğenerek çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
6-   Çekiliş random.org sitesi üzerinden video görüntülü olarak yapılacak olup, video siteye yüklendikten sonra çekiliş sonucu video ile paylaşılacaktır. 
7-   Çekilişe katılmak için mutlaka yarışma sayfamıza katıldığınızı belirten linkleri göstererek yorum yapmanız gerekmektedir. Tarif göndermiş iseniz, tarifin ismini ve gönderen kişi yani sizin isminizi yazarak belirtmeniz yeterlidir. Sayfamıza yorum yapamayan yarışmacılar  info@sihirlilezzetler.com adresine yine tüm linkleri ve tarif adını göndererek belirtebilirler. Tarafımızdan yorum sayfasına bu mesajlar eklenecektir.Bu kurala uymadan katılım gösteren tüm kullanıcıların çekiliş hakkı geçersiz sayılacaktır.
8-   Çekilişte 1 Asil 1 Yedek talihli olacaktır. Asıl talihli ödülünü almak için 3 gün içersinde ulaşmaz ise, hakkı yedek talihliye geçecektir. Kazanan talihliye ve yedek talihliye e-mail ile bildirim yapılacaktır.
9-   Yarışma 31 Ocak 2011 Pazar günü başlayacak olup, yarışma bitiş tarifi 20 Şubat 2011 Pazar’dır. Çekiliş 21 Şubat 2011 Pazartesi günü yapılacak olup yarışma sonuçları 22 Şubat 2011 Salı günü sitemizden çekilen video eşliğinde yayınlanacaktır. 
10-   Çekilişe katılacak yarışmacılar yukarıdaki tüm koşulları kabul etmiş sayılır. Yukarıdaki kurallara uymayan yarışmacıların uymadıkları kurala göre çekiliş hakları iptal edilecektir.Yarışmacılar çekiliş hakkını kurallara uyarak yeniden alma hakkına sahip olabilecektir.

Kaç Çekiliş Hakkı Kazanabilirim?

1-   Facebook’ta bağlantı paylaşmak 1 çekiliş hakkı (Kendi hesabınızdan en fazla 1 kez paylaşabilirsiniz.)
2-   Twitter’da bağlantı paylaşmak 1 çekiliş hakkı (Kendi hesabınızdan en fazla 1 kez paylaşabilirsiniz.)
3-   Facebook Sayfamızı beğenmek 1 çekiliş hakkı ( 1 kez beğenebileceğiniz için en fazla limit 1’dir.)
4-   Blog veya Forum tanıtım yazısı 2 çekiliş hakkı ( Sınırsız sayıda blogunuza katılabilirsiniz.)
5-   Özgün tarif göndermek 3 çekiliş hakkı (En fazla 3 adet tarif gönderebilirsiniz.)
6-   Eğer yukarıdaki çekiliş haklarına göre hepsini 1 defa yaparsanız 8 çekiliş hakkı kazanabileceksiniz.

Tanıtım Yazısını Yarışma sayfamızdan indirebilirsiniz. (Yarışma sayfamız sitenin en alt kısmında 1. Sihirli Mutfaklar Sihirli Lezzetler linkidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder