3 Şubat 2011 Perşembe

Hikayeni yaz tatili kazan




HTtatil.com 14 Şubat Sevgililer Günü'nde size muhteşem bir hediye kazanma ŞANSI sunuyor.

Blu-Exspress Havayolları ile İstanbul'dan Roma'ya uçacak, orada 3 yıldızlı otellerde 3 gece oda kahvaltı konaklama ile Roma'nın eşsiz güzelliklerinin tadına varacaksınız. Bamtur'un HTtatil.com okuyucularına hediye edeceği bu eşsiz tura, alan–otel ve alan transferleri dahil olacak.

Tek yapmanız gereken hikayenizi yazıp göndermek! En eğlenceli, en komik, en romantik tatil benimki diyorsanız haydi durmayın YARIŞMAYA KATILIN!

Panaromik Roma şehir turuna, Türkçe rehberlik hizmetleri de ilave edilmiş.

Alan vergileri ve zorlu sigorta ücretleri de Bamtur'dan hediye!

İtalya'nın en güzel zamanı Nisan-Mayıs ve Ekim-Kasım arasında yaşanıyor. Roma'nın romantizmi, aşıkların kenti olma özelliği sizi de içerisine alıp büyülemeye yetecek... Bir yandan tarihi kültürü ve kartpostal görünümlü binalarına hayran olurken, İtalyan Mutfağı'nın doyumsuz lezzetlerinde kendinizi kaybedeceksiniz.

BAŞKENT: ROMA
Adını duymak bile insanın içine romantizm, gizem ve büyülü duygular yaymaya yetiyor. Evet Roma aşıkların ve romantizm kenti... Roma’da gezdikten sonra size kattığı şeylere hayret edeceksiniz. Colosseum (Kolezzyum) binasının mimarisi ve eski yıllarda yapılan gladyatör savaşları sizi heyecanlandıracak, İspanyol merdivenlerinden yukarı tırmanırken kendinizi kraliyet zamanlarında ki kral ve kraliçeler gibi hissettirecek, kiliselerin yapılış hikayeleri ve efsanelere dönüşmüş anıları ilginizi çekecek ve aşk çeşmesine para atıp dilek dilerken yüzünüzde büyük bir gülümsemeyle bir daha ne zaman buraya gelebileceğiniz planlarını yapıyor olacaksınız. İtalya’da öncelikle Roma’yı görmelisiniz. Roma’da; Capitoline Tepesi ve Forum, Kollezyum, Vatikan Müzeleri, Aşk Çeşmesi ve şehrin Pincio ve Gianicolo Tepelerinden panoramik manzarasına bakış önceliklerinizden biri olmalı. Roma daha çok trend cafelere ve barlara sahip. Bar della Pace, Rock Castle, Connemara, New Old Roma’nın meşhur pub ve barlarıdır. Alfredo, George’s, Harry’s Bar, Pastarito ve Romantica ise İtalyan Mutfağı’nın en güzel örneklerini tadabileceğiniz mekanlardan. Roma’da her an her şeyle karşılaşmanız mümkün diyoruz ya, Mart ayının sonunda yol üzerinde konserlere, showlara ve cadde tiyatrolarına rastlayabilirsiniz.
Kampanya detayları için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder