2 Şubat 2011 Çarşamba

Teknosa çekiliş kampanyası başladı


1 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında Teknosa Kart'la alışveriş yapıp çekilişe katılanlar, rüya gibi bir tatilin yanı sıra muhteşem hediyeler kazanıyor!

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, Teknosa Kart sahiplerine unutamayacakları bir tatil fırsatı sunarken, hediye çekleriyle de kazandırmaya devam ediyor. Kampanya fırsatları arasında İtalya seyahati, Panasonic 3D TV, ev sinema sistemi ve binlerce hediye çeki yer alıyor. Bu hediyelerden birine sahip olmak için yapılması gereken; Teknosa Kartla 50 TL ve üzeri alışveriş yapmak

Roma’da akşam yemeği Venedik’te gondol sefası...

Teknosa Kart sahiplerine özel bu kampanya sonunda çekilişle İtalya seyahati kazanacak çift, 7 gece 8 gün sürecek İtalya seyahatinde Roma’da romantik bir akşam yemeği, Venedik’te gondol sefası ve Floransa gezisi ile İtalya’yı fethedecek.

Teknosa Kart fırsatları elbette bunlarla sınırlı değil. Çekilişe katılanlar Panasonic marka 3D TV ve ev sinema sistemi, 100 kişiye 100TL, 1000 kişiye 10 TL değerinde hediye çeklerinin sahibi de olabilecek.


Kampanyaya nasıl katılacaksınız?

Teknosa mağazalarından, alışveriş sitesinden ve çağrı merkezinden 50 TL ve üzeri alışverişlerde katılım hakkı kazanabilirsiniz. Çekilişe katılmak için alışverişlerinizi Teknosa Kart'la yapmanız yeterli. Kartınız yoksa başvuru formunu doldurarak hemen bir Teknosa Kart sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder